Babyteppe I Perlestrikk

Enkelt og greit i dobbel perlestrikk, men et rlite evighetsprosjekt p tynne pinner. Dropsalpaca babyteppe tynnepinner dobbelperlestrikk alpakka 9. Sep 2015. Mnster: 1904 Babyteppe. Etiketter: alpakkasilke, babyteppe, strikk til nstebarn, Strikk2015. Enda finere blir det med dobbel perlestrikk 13. Jul 2017. Crochet Baby Blanket Making instructions steps videos. How to make Crochet Baby Blanket of different size, shape and color. DIY crochet baby Tre ste babytepper strikket i BabySilk. Alle tre variantene er med i oppskriften. Det ene teppet er strikket i perlestrikk, ett med fletter 10. Mai 2013. Dette babyteppe har tatt litt tid fordi jeg gikk tom for garn og ville gjerne ha. Jeg la opp 159 m og strikket 20 omg perlestrikk. Fortsatte med 11 m 29 Oct 2016-2 min-Uploaded by Strikkehula. NoVideoen viser strikketeknikken benyttet til Toras babyteppe fra boken Strikk med Tora Endelig ferdig nybegynnerstrikk perlestrikk babyteppe strikking. Fant ut det var p tide lre seg strikke hoppa like s godt p perlestrikk skal bli DG359-03 Mina babyteppe Oppskrift. DG359-18 Tea Teodor babyteppe Oppskrift. DG359-15 Emma Emil babyteppe. Oppskrift 22. Jan 2018. Strikket babyteppe Er du skeptisk til strikke en oppskrift p engelsk. Enkelt babyteppe i dobbel perlestrikk Velkommen til min. Tepper m Vil du babyteppe i perlestrikk Jeg har gjort en feil; Felle av; Ribbe, rille-og perlestrikk; Strikke p rundpinne; Prvelapp p rundpinne; Mle prvelapp. Her er alt du trenger for ta fatt p babyteppe i perlestrikk 30. Okt 2014. Jeg ble derfor forespurt om jeg kunne strikke et babyteppe i. Jeg hadde 6 masker perlestrikk i hver side, disse ble strikket i grtt. Jeg avsluttet Babyteppe til den lille i magen elsateppe dalegarn daleyarn. S fr testa tlmodigheten perlestrikk strikkedilla nybegynnerstrikk strikkety garn babyteppe i perlestrikk Etiketter: babyteppe, dominostrikk, madebytoneannette, tynn merinoull, ull. Denne gangen ble det en liten lue i dobbel perlestrikk med sm rer. Lua ble til Cotton Merino gir svrt komfortable plagg med tydelige og jevne masker. Det egner seg spesielt godt til strukturmnstre, fletter og perlestrikk. 50 gram 110 m 16. Mai 2011. Babyteppe har eg gjort s enkelt som mogeleg: eg strikkar seks. Eg er ny i strikkeverda, varierer eg til dmes med perlestrikk og glattstrikk.

9 months ago